Skip Navigation Links

Tuna'dan 5 Bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilçe sınırları içerisinde bulunan bir okuldaki 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye etti

Tuna'dan 5 Bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi

Eğitim   A+a-

Güneykent Mahallesi'ndeki Anafartalar İlkokulu'nu ziyaret eden Tuna, okul yönetimi tarafından tespit edilen öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttı. Okul girişinde öğrencilerin büyük sevgi gösterileri ile karşılaşan Tuna, çocuklarla sohbet etti. Daha sonra öğrencilere kırtasiye malzemelerini veren Tuna, eğitimin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Çocukların ülkemizin geleceğini oluşturduğunu kaydeden ve 12 yıllık görev süreleri içerisinde 60 bin öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunduklarını hatırlatan Hamit Tuna, bundan sonraki süreçte de eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Okul Müdürü Hasan Bacak'a çiçek ve okul kütüphanesi için Mersin'in kurtuluş tarihini anlatan bir de kitap takdim eden Tuna, "Toroslar Belediyesi olarak 12. yılımızda da bölgemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çanta ve zati ihtiyaçlarını kapsayan hediyelerimizi takdim ettik. Çocuklar bizim geleceğimiz, umudumuz. Çocuklarımızı ne kadar iyi eğitir ve eğitimle ne kadar bütünleştirirsek geleceğe umutla bakan bir millet oluruz" dedi.
Çocukları eğitimin yanı sıra sporcu kimlikleriyle de ön plana çıkartmak için çalıştıklarını vurgulayan Tuna, "Bu noktada bir çok tesis yaptık. İnşallah çocuklarımız, sporcu kimlikleriyle öne çıkan, şahsiyeti oturmuş, bilgi teknolojilerinin tamamını kullanabilen ve ulu önderimiz Atatürk'ün işaret ettiği gibi çağdaş medeniyet seviyesine bizleri ulaştıran geleceğimiz olacaktır. Bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah onların omuzunda bu ülke yükselecek. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının da tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet