Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gaziantep'teki Cinnet Olayında Ölü Sayısı 4'e Çıktı

Gaziantep'te meydana gelen cinnet olayında ağır yaralanan Firdevs Gürsoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ölü sayısı 4'e çıktı

Gaziantep'teki Cinnet Olayında Ölü Sayısı 4'e Çıktı

Gündem   A+a-

Fatuh Mahallesi'nde Şeker Apartmanı'nın ikinci katındaki oğlu Kamil Gürsoy'un evinde cinnet getiren Kahraman Gürsoy (59), eşi Firdevs (51), gelini Hatice ve torunu Muhammet'i vurarak intihar etmişti. Hatice ve oğlu Muhammet olay yerinde, Kahraman Gürsoy ise hastanede hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Firdevs Gürsoy da hayatını kaybetti. Olayın ardından polis geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Hatice ve Kamil Gürsoy çiftinin 4 çocuğu bulunduğu, ismi öğrenilemeyen bir çocuğun olay sırasında okulda olduğu, diğer 3'ünün ise evde bulundukları öğrenildi. 3 yaşındaki Muhammet çizgi film izlerken dedesinin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybederken, diğer kardeşleri Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy'un başka odada bulundukları için olaydan kurtuldukları belirtildi.
Hatice Gürsoy ve oğlu Muhammet Gürsoy'un cenazeleri tabuta konularak, cenaze aracına yüklendi. Ailenin en küçük çocuğu Yunus Emre ile Kahraman Gürsoy ise komşuları tarafından evden çıkarıldı. Çocukların amcalarına teslim edileceği kaydedildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar