Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Erdoğan,Araban Kırsalında Seçim Gezisini Sürdürdü

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan Araban İlçesine bağlı 8 kırsal mahalleyi ziyaret etti

Milletvekili Erdoğan,Araban Kırsalında Seçim Gezisini Sürdürdü

Gündem   A+a-

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililerle birlikte ilçeye bağlı 8 kırsal mahalleyi ziyaret edip vatandaşların sorunlarını dinledi.
Muratlı, Gelinbuğday, Dağdancık, Körhacıobası, Güllüce, Köklüce, Emirhaydar ve Beydilli kırsal mahallelerini gezen Erdoğan'a, vatandaşlar altyapı ve arazi yollarındaki eksikliklerin giderilmesi talebinde bulundu. Erdoğan'a 8. sıradan aday gösterilmesine üzüldüklerini belirten mahalleli, "12. sıradan da aday olsan biz seni oylarımızla destekleyerek yine meclise göndereceğiz. Biz Arabanlılar olarak 1 Kasım seçimlerinde de senin yanındayız" dedi. Kosan Vakfı Başkanı Kadri Tarikatı Şeyhi Seyyid Şeyh Muhammed-i Haci ile Körhacıobası kırsal mahallesinde tesadüfen karşılaşan Erdoğan, bir süre sohbet etti. Muhammet Haci, Başkan Özdemir'den inşaat halinde olan Körhacıobası kırsal mahallesi camisine yardım istedi. Daha sonra diğer kırsal mahalleleri ziyaret eden Erdoğan ve Özdemir, vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet eden Erdoğan da yaptığı konuşmalarda, milletvekilliği döneminde Araban ilçesine AK Parti hükumeti olarak verilen hizmetlere değindi. Erdoğan, "Allah'ın izniyle 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri'nden sonra AK Parti tek başına iktidara gelerek, hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar