Skip Navigation Links

Hastane Çalışanlarından Kızılay'a Destek

Türk Kızılayı Adana Şubesi,Adana Özel Medline Hastanesi'nde bağışçılarla buluştu

Hastane Çalışanlarından Kızılay'a Destek

Sağlık   A+a-

Hastanenin önünde konuşlandırılan tam donanımlı araçta kan toplayan Türk Kızılayı, hastane çalışanlarından büyük destek gördü.
Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu bilincine sahip olduklarını belirten Özel Adana Medline Hastanesi çalışanları, hastane önündeki kan toplama aracına gelerek kan bağışına destekte bulundu. Ayrıca hastane içerisinde her 30 dakikaya bir "Kızılay'a kan bağışlanması" çağrısını içeren anons yapıldı.
Öte yandan Medline çalışanlarına kan bağışının yanı sıra hastane önüne kurulan tam donanımlı araçta Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı işbirliğinde yürütülen "TÜRKÖK Kök Hücre Projesi" ile ilgili bilgiler de verildi. Hastane çalışanları arasından kök hücre bağışında bulunmak isteyenlerden de kan örnekleri alındı.
Özel Medline Hastanesi yetkilileri, Kızılay'a kan vermenin bir yurttaşlık görevi olduğunu belirterek, "Bizler sağlık mensupları olarak kanın önemini en çok bilen meslek gruplarındanız. İhtiyaç olmadığı zamanlarda verilecek kan acil gereken hallerde hastayı, yakınlarını ve sağlık kuruluşunu büyük sıkıntıdan kurtaracak belki de bir canın yitip gitmesini önleyecektir. Kurum olarak her zaman bu tür sosyal sorumluluk projelerinin destekçisi olmayı sürdüreceğiz" dediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet