Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Para Geçmeyen Sosyal Market Samandağ’da Açılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini gidermek adına

Para Geçmeyen Sosyal Market Samandağ’da Açılıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini gidermek adına Antakya, Defne, Kırıkhan, Kumlu, Dörtyol, Payas, Belen, İskenderun ve Altınözü’nde açtığı sosyal marketlerden sonra Samandağ’a bir yenisini daha ekliyor.

Hatay ili Samandağ ilçesinde bulunan Zeytine Mahallesi Balıkçılar Pasajı’nda açılacak olan sosyal market, Hatay genelinde 10. sosyal market olma özelliğini taşıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı para geçmeyen sosyal marketlerde, hayırsever hemşeriler giyim ve ev eşyası gibi az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış eşyalarını sosyal markete ulaştırıyor ve sosyal marketlerde toplanan bu eşyalar ihtiyaç sahibi hemşerilerimize sağlıklı bir şekilde ulaştırılıyor.

Sosyal marketin açılışı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 17:00’da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımlarıyla Samandağ ilçesinde gerçekleştirilecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş