Skip Navigation Links

Öçgüder Son Yolculuğuna Uğurlandı

1989 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Doğru Yol Partisi’nden aday olarak Dörtyol Belediye Başkanı seçilen ve

Öçgüder Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dörtyol   A+a-

1994 yılına kadar 5 yıl süreyle başarılı bir şekilde başkanlık görevini sürdüren Mehmet Doğanay Öçgüder Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

15.02.1941 tarihinde Dörtyol’da doğan Mehmet Doğanay Öçgüder 1969 yılında Osmaniye Lisesi’nden mezun oldu. Özerli İlk Okulunda öğretmenlik yaptı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra ziraat bankasına girdi. Uzun yıllar Ziraat Bankasında memur olarak çalıştı. 1980 yılında Dörtyol Ziraat Bankasında Şef oldu. Demir Çelik Ziraat Bankası şubesinde amirlik yaptı. 1988’da yılında emekli oldu.

1989 Mahalli İdareler seçiminde Doğru Yol Partisi’nden Belediye Başkanı seçildi. 1994 yılına kadarda Belediye Başkanlığı görevini icra etti.

Uzun süreden beri tedavi görmekte olduğu Ankara’da yaşamını yitiren Mehmet Doğanay Öçgüder dün Numune Camiinde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Karakese Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. 

Emekli öğretmen Cemile Öçgüder ile evli olan Mehmet Doğanay Öçgüder’in, Fatma, Durmuş Ali ve Ayça adına 3 çocuğu bulunmaktadır.

Dörtyol’a önemli hizmetleri bulunmuş, mümtaz bir insan olan Mehmet Doğanay Öçgüder’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet