Skip Navigation Links

Gelişim Hastanesinde Zayıflama Mucizesi

Göbek fıtığı için İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ali Çay'a müracaat eden Figen Kul,

Gündem   A+a-

Göbek fıtığı için İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ali Çay’a müracaat eden Figen Kul, hem göbek fıtığından hem de uzun yıllardır büyük bir sıkıntı olarak hayatını zorlaştıran kilolarından kelepçe taktırarak kurtuldu.
1 yılda tam 58 kilogram zayıflamayı başaran Figen Kul’un hayatı bugünlerde çok değişti. 138 Kilogram’dan 1 yılda tam 80 kilograma kadar düşen Kul’u fazla kilolarından kurtaran teklifi yapan Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Ali Çay, göbek fıtığı ameliyatı olurken bir de kelepçe takma fikrini iletince Figen Kul hiç düşünmeden kabul etti ve hayatı bir yılda değişti.
Sağlıklı bir şekilde zayıfladığı için çok mutlu olan Figen Kul, 8. Gün Gazetesi ve www.hatayhaberleri.org ekibine yaşadığı mucize zayıflamayı anlattı.
Biri 9 diğeri 6 yaşında iki çocuk annesi olan 34 yaşındaki Figen Kul’un hayatını cehenneme çeviren fazla kiloları, 138 kilograma kadar ulaştı.


Aynı zamanda göbek fıtığı sorunu da olan Kul, Özel Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ali Çay’a sorunundan kurtulmak için gittiğinde aynı zamanda fazla kilolarından da kurtulacağı aklına bile gelmemişti.
Figen Kul’un hayatını değiştiren teklifi Doktor Ali Çay yaptı ve göbek fıtığı için ameliyata alındığında aynı zamanda midesine bir de kelepçe takıldı.
İki çocuğuyla birlikte evden fazla çıkamadığı için stres yaşayan ve sıkıntıdan sürekli yemek yiyen Figen Kul’un zayıflama mucizesi tam bir örnek alınacak nitelikte bir hikâyeden ibaret.
8. Gün Gazetesi Haber Ekibine konuşan Figen Kul, “Genç kızlığımda 65 kilogramdım. Kiloluydum ama o kadar da fazla değildi. Evlenip de çoluk çocuğa karışınca evden çok fazla çıkamadım. Evden çıkamayınca sürekli olarak stres ve sıkıntıdan ne yediysem yaradı ve sonunda 138 kilograma kadar ulaştım. Hayatım gitgide zorlaşırken, göbek fıtığı sorunum da çıktı. Özel Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Ali Çay’a gittim. Göbek fıtığı için gittim ama bana yaptığı teklifi de hemen kabul ettim. Göbek fıtığı için girdiğim ameliyatta mideme kelepçe takıldı. Ameliyat sonrası Doktor Ali Çay’ın verdiği diyet listesini uyguladım ve belli sürelerde kontrole gittim. Doktorumun da sürekli durumu takip etmesiyle 1 yılda tam 58 kilogram vermeyi başardım. Şimdi çok mutluyum. Daha sağlıklı ve mutlu olmanın keyfini çıkarıyorum.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet