Skip Navigation Links

Yüreğir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Yüreğir Belediyesi araç filosuna 2 makam aracı ile 16 binek araç daha kazandırdı

Yüreğir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, amaçlarının Yüreğir halkına daha iyi hizmet etmek olduğunu söyleyerek, yeni alınan araçların Yüreğir halkına hayırlı olmasını diledi.
Araçları inceleyen Başkan Çelikcan, alınan bu araçların uzun yıllar görev yapacağını belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana Yüreğir'in araç parkurunu sürekli geliştirdik. Mevcuttaki araçlarımız artık sıhhatli çalışmıyordu. Bunun için hem iş makinesi hem de binek araç filolarımızı yenileyerek hizmetlerimizi artık daha düzenli yapıyoruz" dedi.
Eski araçların sürekli arıza yaptığını ve düzenli çalışmadığı için yapılan hizmetlerde aksamalar yaşandığını kaydeden Çelikcan, "Belediyemizin bütün araç parkurunu yeniledik. Yüreğir Belediyesi olarak yapacağımız bütün hizmetleri kimseye bağımlı olmadan kendimiz yapabiliyoruz. Böylece işlerimiz daha düzenli ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha kısa bir zaman içerisinde cevap verebiliyoruz. Bunun yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla hizmet alanımız 10 kat artmış durumda. Mevcuttaki araçlarımızla her yere yetişemiyorduk. Aldığımız araçlar sayesinde bütün bölgelerimize ulaşabiliyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet