Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyhan'da Sokak Hayvanları İçin 11 Beslenme Odağı

Belediye Başkanı Zeydan Karalar,sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacı noktasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini söyledi

Seyhan'da Sokak Hayvanları İçin 11 Beslenme Odağı

Gündem   A+a-

Karalar, sokak hayvanlarıyla ilgili gönüllülerin katıldığı programda belediyenin bu konuda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karalar, "Belediyemiz tarafından haftanın altı günü 11 adet Besleme Odağı'nda ortalama 200 kilogram yemek ve 75 kasa tavuk kırıntısı dağıtımı gerçekleştirilmektedir. Sokak hayvanlarına dair yetki Büyükşehir Belediyesi'nde olmasına rağmen acil durumlar için bir adet aracımız 7 gün 24 saat hazır bekletilmektedir. Hayvanseverlerin sokak hayvanlarına muhtelif gıdaların dağıtımı yönündeki taleplere araç ve eleman desteği sunulmaktadır" dedi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve başladığı ilk günden bu yana sokak hayvanlarıyla ilgili yardımların sürekli hale geldiğini ve üzerlerine düşün sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiklerini belirterek, "Yalnızca Seyhan'ın bu konuda aktif olması yeterli değildir. Diğer belediyelerimizin de bu işin ucundan tutmaları kesinlikle şarttır. Biz kendi imkanlarımız ölçüsünde sorumluluk sahamızda üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar