Skip Navigation Links

Sinema Günleri sona erdi

İskenderun Belediyesi'nin düzenlediği 1. Sinema Günleri sona erdi.

Gündem   A+a-

Sinema Günleri sona erdi
 
İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği 1. Sinema Günleri sona erdi.
1. Sinema Günleri’nde, yerli ve yabancı 18 filmin gösterimi yapıldı.
İskenderun Site Sineması’nda düzenlenen 1.Sinema Günleri’ndeki filmleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek de izledi.
“Sinema başka bir dünyadır” sloganıyla düzenlenen 1. Sinema Günleri’nde, filmler, Site Sineması’nda sembolik ücretle 2 lira karşılığında izlendi.
Sinema kültürünün canlandırılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, klasik ve duygusal yerli ve yabancı filmlerin gösterimi yapıldı.
Filmi sinemada seyretmenin keyif ve bir ayrıcalık olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’da köklü sinema kültürünü yeniden canlandırmak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini söyledi.
Evrensel dili olan sinemanın insanları birleştirdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’da uzun bir geçmişe dayanan, köklü bir sinema kültürü vardır. İskenderun’da geçmişte kalan çok sayıdaki kışlık ve yazlık sinema salonlarının isimlerini bugün hatırlamıyoruz. Ama bir şeyi hiç unutmadık, İskenderun halkı da, sinema sahipleri de sinema tutkunuydu. İskenderun Belediyesi 1.Sinema Günleri’ni geleneksel olarak sürdüreceğiz. İskenderun’daki köklü sinema kültürünü birlikte canlandıracağız”dedi.
İskenderun Belediyesi 1. Sinema Günleri’ne, gençlerin daha çok rağbet ettiği gözlendi.
1. Sinema Günleri’ne katılan izleyiciler, çok beğendikleri etkinliğin devamını istediler ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet