Skip Navigation Links

İbex Fest Varda Festivali Başladı

SEDNA KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ, TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU AKDENİZ BÖLGE BAŞKANLIĞI VE ADANA İLİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLANAN, BİRÇOK STK

İbex Fest Varda Festivali Başladı

Adana   A+a-

Sedna Kültür Sanat Derneği, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanlığı ve Adana İli Başkanlığı tarafından hazırlanan, birçok STK tarafından da desteklenen İbex Fest'in ilki Karaisalı ilçesinde başladı.
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Karaisalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Recep Ak'ın da katıldığı festivalin ilk gününde, Karapınar Parkı'na kamp çadırları kuruldu. Karaisalı Belediyesi tarafından verilen öğle yemeğinden sonra park içinde çeşitli aktiviteler gerçekleştirilirken, Adanalı ünlü fotoğraf sanatçısı Mesut Eray'ın 50 tablodan oluşan fotoğraf sergisi açıldı.
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 100 bisiklet ile Karaisalı İlçe Merkezinde yapılan bisiklet turundan sonra bisikletçiler Kapıkaya Kanyonu'na kadar gidip geldi. Akşam yemeğinden sonra da çeşitli festival oyunları sergilendi.
Festivalin ikinci gününde ise kahvaltıdan sonra bisiklet safari gerçekleştirilecek. Safaride, trekking - fotoğraflı Kapıkaya Kanyon geçişi - Hacıkırı -Yer Köprü - Varda Köprüsü gezilecek. Yapılacak bisiklet yarışından sonra ödül töreni ile 'İbex Fest Varda' festivali sona erecek.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet