Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ünüvar:'Güçlü AK Parti,Güçlü Türkiye'dir'

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar,milletin,1 Kasım'da istikrarı seçerek,belirsizliğe son vereceğini söyledi

Ünüvar:'Güçlü AK Parti,Güçlü Türkiye'dir'

Gündem   A+a-

Seçim çalışmalarını Ceyhan ilçesinde sürdüren Ünüvar, siyasetçinin en önemli görevinin vatandaşın yüzünü güldürmek olduğunu belirtti. Vatandaşın yüzünü güldürmek için de gece gündüz demeden köy köy, sokak sokak, cadde cadde, ev ev dolaşmak gerektiğinin altını çizen Ünüvar, "Vatandaşın problemlerini dinlemek ve gereğini yerine getirmek durumundayız. Bizler bunun için çalışıyoruz. Siyasetçiyi vatandaşın gönlüne sokan da gerçekten vatandaş için yaptığı hizmetlerdir" dedi.
Ülkenin imkanları arttıkça vatandaşın da imkanlarının arttığına işaret eden Ünüvar, "Hükümetlerin en temel görevi, devletin imkanlarını milletin ihtiyacına harcamaktır. Milletin ihtiyacına harcayan herkes baştacı edilir. Eskiden milletin ihtiyacı çok, devletin imkanı azdı. Az olan imkan da milletin ihtiyacına kullanılmıyor, bir avuç mutlu azınlığın ihtiyaçları için kullanılıyordu. Şimdi Allah'a hamdolsun ki sizi çok seven Cumhurbaşkanımız, sizi çok seven Başbakanımız var. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bizlere; 'vatandaşın ayağına gideceksin, problemlerini çözeceksin' diyor. Bizler de milletimiz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye konuştu.
Ülkede belirsizlik ortamının sona ermesi, istikrarın yeniden sağlanması için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Ünüvar, şöyle devam etti:
"Hükümet olmadığı zaman hizmet olmaz. 2 gün önce Kozan'ın Acaryayla köyünde Mehmet amca, '32 yıl oda başkanlığı yaptım, muhtarlık yaptım. İstikrarsızlığın ne demek olduğunu çok iyi bilirim' dedi. Ben de ona, 'senin 32 yılda öğrendiğini bu millet 4 ayda öğrendi' dedim. Milletimiz, ülkede tek başına iktidar olmamasının devlete, millete maliyetinin ne olduğunu çok iyi öğrendi. Ancak milletimiz, 1 Kasımda istikrarsızlığa ve belirsizliğe son verecek."
"Lamba olmazsa Türkiye karanlık. O zaman 1 Kasım'da mührü lambaya basacağız, Türkiye aydınlanacak" diyen Ünüvar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"1 Kasım'da seçimin tek kazananı AK Parti olmayacak, hizmet bekleyen fakir yoksul olacak. Türkiye'deki ve dünyadaki mağdurlar ve mazlumlar olacak. Sadece AK Parti değil, bütün millet kazanacak. Milletin kazanması için 1 Kasım'da daha güçlü bir destek istiyoruz. AK Parti güçlenirse millet güçlenir, devlet güçlenir."
ÜNÜVAR, DOĞDUĞU KÖYDE
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, doğduğu köy olan Ceyhan'ın Kösreli Köyünde hemşehrileriyle bir araya geldi. Köylüleriyle sohbet eden Ünüvar, yaşlıların elini öptü, hasret giderdi.
Ünüvar, Kösreli'nin ardından Birkent köyünü ziyaret etti. Birkent köyü sakinleri, yoğun ilgi gösterdikleri Ünüvar'a destek sözü verirken, bol bol fotoğraf çektirdi.
Ünüvar, ayrıca, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İş yerlerine tek tek girerek "hayırlı işler" dileyen Ünüvar, seçim beyannamesinde yer alan vaatlerden bahsedip, 1 Kasım için destek istedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar