Skip Navigation Links

Terzi: 'Vatandaş AKP'den Desteğini Çekiyor”

Hatay Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Payas, Erzin, Dörtyol arasında

Terzi: 'Vatandaş AKP'den Desteğini Çekiyor”

Gündem   A+a-

Hatay Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Payas, Erzin, Dörtyol arasında adeta mekik dokuyor.

Çarşıda, pazarda, dükkanda, bağda, bahçede, sokakta  gördüğü her vatandaşla sohbet eden onların sorunlarını dinleyen MHP'nin projelerini ve sorunlara nasıl çözüm getireceğini anlatan Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi, Erzin’de bir kahvehanede bir vatandaşın ‘’ Erzin de MHP'nin durumu çok iyi, Hatay'da, Dörtyol'da durum nasıl sayın vekilim?‘’ sorusu üzerine  yaptığı konuşmada  şunları söyledi;

“Arkadaşlarımızın bir kısmı Hatay, Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı, Kumlu, Defne, Altınözü bölgesinde, İbrahim Gül kardeşimiz Arsuz, Belen, İskenderun bölgesinde bende Payas, Erzin, Dörtyol bölgesinde karış karış  geziyor vatandaşlarımızla sohbet ediyor onların dertlerini dinliyoruz. Vatandaşımızın şu anki en büyük sıkıntısı terör ve güvenliktir. Dolayısıyla ülkenin geleceğidir. Vatandaşlarımız ülke olmasa birlik olmasa dirlik olmasa hiçbir şey iyi olmaz demektedirler. Vatandaşlarımız AKP Hükümetinin güvenlik yani terör politikalarından çok kaygılılar. AKP'nin verilen oyları hak etmediğini beklentilerini karşılamadığını ifade etmektedirler.

AKP'nin terörü azdırdığını, bölücüleri şımarttığını çözüm süreci adı altında PKK'yı palazlandırdığını şehirlerimizin adeta silah ve bomba deposu haline getirilmesine göz yumduklarını  söylemektedirler. Sahada sohbet ettiğimiz vatandaşlarımızdan ve kendi gözlemlerimizden anlıyoruz ki AKP Hükümeti vatandaşların desteğini kaybetmektedir.

Vatandaş AKP'den desteğini çekmektedir. 1 Kasım Seçimlerinde bunu ülke genelinde de Hatay’da da göreceğiz.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet