Skip Navigation Links

Memleket Aşkı Paul Smith’i İskenderun’a Getirdi..

Halil Baştaş, Cafe Restaurant sektörünün marka isimlerinden İngiltere merkezli Paul Smith’in

Memleket Aşkı Paul Smith’i İskenderun’a Getirdi.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Türkiye Distribütörlüğünü alır almaz ilk şubeyi doğup büyüdüğü, Almanya’da yaşadığı yıllarda hasret duyduğu memleketi İskenderun’a açtı.
İngiltere Merkezli Paul Smith Cafe Restoran, Türkiye’deki ilk şubesini İskenderun’da açtı. Açılışa AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Arsuz  Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, iş ve siyaset dünyasından önemli isimler ve daha çok sayıda kalabalık davetli topluluğu katıldı.
İngiltere merkezli Paul Smith Cafe Restoran zincirinin Türkiye Distribütörlüğünü alan Halil Baştaş, İskenderun’da açtığı ilk şubenin ardından, Türkiye’nin dört bir yanında şubeleşme çalışmalarına da hız verecek.
İtalyan ve Meksika mutfağı ağırlıklı Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri sunan Paul Smith’in Türkiye’deki ilk şubesi  İskenderun’da İş Bankası sahil şubesinin hemen yanında hizmete girdi.


İtalyan ve Meksika mutfağı başta olmak üzere Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini bölge halkıyla buluşturmayı amaçlayan Halil Baştaş’ın işletmeciliğini yaptığı Paul Smith, ferah sohbet ortamı, farklı dekorasyonu ve kaliteli sunumuyla herkesten tam not aldı.
Başarılı genç girişimci Halil Baştaş, açılış sırasında Avrupa’da edindiği tecrübe, bilgi ve birikimlerini de hissettirdi. Patenli garsonlar kırmızı ışıkta bekleyen sürücülere  soğuk içecek ikramında bulununca araçtakiler şaşkınlıklarını gizleyemediler ve hiç beklemedikleri anda yapılan ikrama da teşekkür ettiler.


Açılışa siyasi partilerin temsilcileri katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı. 1 Kasım genel seçim sürecinde birbirine rakip siyasiler, Paul Smith açılışında koyu sohbetlere daldılar, şakalaştılar ve de en önemlisi 1 Kasım gecesi için seçim sonucu tahmini bile yaptılar.
Neşeli ve keyifli bir açılışta Paul Smith Cafe Restaurant ürünlerini tadan tüm misafirlerin yorumu ise oldukça lezzetli  ve başarılı olduğu yönünde oldu.


İskenderun’lu işadamı Halil Baştaş’ın öğrenim hikayesi ise başarılarla dolu. Almanya’da Berlin Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden Makine Yüksek Mühendisi olarak mezun olan Halil Baştaş, Almanya’nın en büyük group şirketlerinden asansör ve yürüyen merdiven üretimi yapan Thayssen Group’da müdür olarak görev yaptı.
Aynı zamanda Almanya’da da Cafe-Restoran işletmeciliği  de yapan  Halil Baştaş, genç bir girişimci olarak yeni sektörlere yönelmeyi tercih etti.


Halil Baştaş, İngiltere merkezli Paul Smith Cafe-Restaurant zincirinin Türkiye Distribütörü olarak tüm haklarını satın alır almaz ilk şubeyi en büyük sevdası memleketi İskenderun’a açmaya karar verdi.

Memleket Aşkı Paul Smith’i İskenderun’a Getirdi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet