Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Partili Milletvekili Adayları İşçilerlere Buluştu

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayları Bizce Yağ fabrikasında işçilerle buluştu

AK Partili Milletvekili Adayları İşçilerlere Buluştu

Gündem   A+a-

Milletvekili Adayı Uzer, Bizce Yağ fabrikasının sahibi Kadooğlu ailesine övgü yağdırdı.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayları Abdülhamit Gül, Ahmet Uzer, Selami Yetkinşekerci Hakan Tanrıöver'e Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Durdu Yetkinşekerci ve çok sayıda sanayici ve iş adamı eşlik etti. Ziyarette Kadooğlu Holding Onursal Başkanı Cemal Kadooğlu, Bizce Yağ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ve fabrikada görev yapan idareci ve işçiler hazır bulundu. Kadooğlu Holding Onursal Başkanı Cemal Kadooğlu, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin huzur ve istikrarının yeniden sağlanması kadar gelişmesi ve kalkınması için önemli olduğuna dikkat çekti. Huzur ve istikrarın toplumun ortak dileği olduğunu ifade eden Kadooğlu, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini de hatırlattı. Son dönemlerde yaşanan sürecin ülkenin gelişmesini önemli oranda etkilediğini ve yaşanan olaylarla insanların huzurunun bozulduğunu kaydeden Kadooğlu, Türkiye'nin acil olarak güçlü bir siyasi iradeye ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ekonomik gücün güçlü siyasi iradeye bağlı olduğunun da altını çizen Cemal Kadooğlu, en büyük dileklerinin ise bir an önce Türkiye'de birlik ve beraberlik içerisinde, huzur içerisinde vatandaşların kucaklaşarak sorunlara çözüm üretilmesi olduğunu da sözlerine ekledi.
KADOOĞLU AİLESİNE ÖVGÜ
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül de, Türkiye için büyük önem taşıyan 1 Kasım Erken Genel seçimlerinde Ak Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidara geleceğini, 13 yıldır sürdürülen hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.
Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Uzer ise Kadooğlu Ailesi'nin Türkiye için önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirtti. Kadooğlu ailesinin hem bölge hemde ülke için üzerine düşen grevleri yerine getirdiğini kaydeden Uzer, "Kadooğlu ailesi gerek Gaziantep gerekse ülkemiz için önemli görevler yerine getiren önemli bir ailedir. Üreten ve istihdam sağlayan, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan insanlardır. Bu aile bu memlekette birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamamızın mimarlarındandır" dedi.
Hiç kimsenin kimseye üstün olmadığını da belirten Uzer, "Hiçbir ırk başka bir ırka üstün değildir. Üstünlük takvadadır. Üstünlük insanlıktadır, üstünlük kardeşliktedir. Bizde bu memlekette kardeşçe yaşayacağız, Türk Kürt Laz Çerkez hepimize bu vatan yeter hepimize bu ülke yeter. Bu ülkenin zenginlikleri yeter. Yeter ki birileri bizi rahat bıraksın. Ben inanıyorum ki Kürt kardeşlerim de birilerin git adam öldür diye vekâlet vermemiştir. Bakın bu dış oyunlara gelmeyelim. Bizim dedelerimiz Çanakkale'de beraber yatıyor. Bizim bin yıldan beri süre gelen birlik ve beraberliğimiz var. Kız almışız kız vermişiz. Bu cennet vatanda beraber yaşıyoruz" dedi.
Seçim hükümeti ile 4 ayda Türkiye'de yaşanılanların herkesin gördüğünü anlatan Uzer, "Önümüzde önemli bir seçim var. Dört aydan beri güçlü bir siyasi iktidar olmazsa ülke ne hale geliyor beraber gördük. Patrona soruyoruz rahatsız, Neden yüzde 7-8'lerde seyreden faizler yüzde 15-20'lere çıktı. Dolar yükseldi. Şu dört ayda ülkemiz çok bedeller ödedi. Fakirleştik, ülke olarak fakirleştik. Birileri terör nedeniyle bizi meşgul ederken birileri de batıda ekonomik olarak Türkiye'yi çökertip kazançlarına daha fazla kazanç katmanın yoluna baktılar. Ne kadar zengin olursanız olun, eğer bu cennet vatan elimizden giderse sizin paranız bir işe yaramaz. Birileri askerimizin polisimizin canına kastederken birileri de bizlerin sizlerin yediği ekmeğe göz dikiyor. Bunun için bu seçimde güçlü bir iktidarın çıkma mecburiyeti vardır. Bu seçimde güçlü bir iktidar çıkmazsa tek başına bir iktidar çıkmazsa biliniz ki Türkiye'de ekonomi daha çok bozulacaktır. Ürettiğimiz malı satamazsak, ülke içerisinde ekonomi dönmezse, patronlar malı satamazsa o zaman işçilere de sıra gelecektir. Fabrikalar bir bir kapanacak ve işçilere diyecekler ki stoklar doldu, depolar doldu, üretime ara veriyorum. Şu anda işveren de tedirgin çalışan işçi kardeşlerimiz de tedirgin. Bu memlekette ekonominin yeniden rayına girebilmesi için güçlü bir siyasi irade lazım. Bu siyasi irade olmadığı zaman maalesef ekonomide işler yavaşlıyor ve beraberinde ekonomik krizler geliyor" diye konuştu. İşçilerden de destek isteyen Uzer, ve diğer partililer, fabrika işçileri ve yöneticileri ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar