Skip Navigation Links

Optimum'da Çarşamba Günleri İndirimli Sinema Keyfi

Optimum Avşar Sineması'nda her Çarşamba günü sunulan indirimli sinema biletleri, eğlenceyi de alışveriş gibi hesaplı hale getiriyor.

Optimum'da Çarşamba Günleri İndirimli Sinema Keyfi

Yaşam   A+a-

"Outlet" konseptinden çıkan yeni yüzüyle daha renkli bir konsepte bürünen Adana Optimum'da daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence teması devam ediyor.
Çarşamba gününe özel indirimli sinema kampanyası kapsamında Türk ve dünya sinemasının vizyonfilmleri ev konforunda izleniyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi Avşar Sineması'nda film keyfi her Çarşamba sadece 8 TL. Sık sık yeni filmlerin özel gösterimlerinin yapıldığı, yönetmen ve oyuncularının sinemaseverlerle buluştuğu Avşar Sineması'nda film izlemek hem eğlenceli hem de ekonomik.
GENİŞ FİLM SEÇENEKLERİ SUNUYOR
Optimum'daki Avşar Sinemasının, rahat ve konforlu salonları ile sıradan bir film izleme eyleminden daha büyük bir keyif veriyor.
Avşar Sineması'nda bu hafta Geniş Aile, Kafes, Yaktın Beni, Labirent-Alev Deneyleri, Marslı, My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları, Kara Bela, Yok Artık, Öyle Ya da Böyle, Hayat Öpücüğü ve Tehlikeli Yürüyüş filmleri izleyicilerini bekliyor.
Bu filmlerden "Labirent: Alev Deneyleri", Türkçe dublajlı ve 3D olarak, "Marslı", Türkçe dublajlı ve Türkçe altyazılı seçenekleriyle, "My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları" da Türkçe dublajlı olarak gösterime giriyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet