Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Altınözü'ne Sosyal Market Açıldı..

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik adı altında Hatay genelinde sosyal market açılışlarına devam ediyor.

Altınözü'ne Sosyal Market Açıldı..

Gündem   A+a-

9. olma özelliğini taşıyan sosyal market Altınözü ilçesinde açıldı.

Sosyal Market açılışına,  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in eşi Hülya Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Altınözü ilçe başkanı Hamit İsaoğulları, ve çok sayıda Altınözü halkı katılım gösterdi.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi hoşgörü ve kardeşlik kentine yakışan projesiyle Hatay’ın her ilçesinde yapmayı planladığı sosyal marketlere bir yenisini daha ekledi.

Hatay’ın her ilçesinde kurulan Sosyal Marketler, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, kıyafet, ev eşyası, vb. ürünleri belediyenin tahsis ettiği araçlar yardımıyla ihtiyaç sahibine ücretsiz olarak ulaştırıyor.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mehmet Özdemir 30 Ağustos 2016 Salı
Ben 9 aydır issizim is ariyorum bulamıyorum 2 tane de çocuğum var çalışmak zorundayım ama iş bulamıyorum büyük şehrin yapmış olduğu yardıma kayıt oldum araştırma yapacak falan dediler hakkınızda bilgi verecez ve halen herhangi bi bilgi verilmedi bana kiminle klorür bilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz
son gelişmeler
öne çıkanlar