Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesinden Kırtasiye Yardımı

İskenderun Belediyesi, ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine bir yıl önce başlattığı kırtasiye hediye paketlerini bu yeni eğitim öğretim yılında dağıtımla

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi, ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine bir yıl önce başlattığı kırtasiye hediye paketlerini bu yeni eğitim öğretim yılında dağıtımlarını sürdürdü.

İskenderun genelindeki merkez ilköğretim okullarına dağıtılan 3100 adet hediye kırtasiye poşeti ile okula yeni başlayan küçük öğrencilere jest yapılmış oldu.
Hediye poşeti yazı defteri, boyama kalemleri, kalem, silgi gibi öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik dağıtımı Mithat Paşa İlköğretim Okulu ile Namık Kemal İlköğretim ve Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda bizzat Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek tarafından yapıldı.

Öte yandan İskenderun genelindeki İlk Öğretim Okullarına hazırlanan hediye poşetleri Özel Kalem Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine teslim edilerek dağıtımlar tamamlandı.

Başkan Civelek Namık Kemal İlköğretim Okulu’ndaki kırtasiye dağıtımı sırasında “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. 1. sınıf öğrencilerimize kırtasiye yardımı ile destek sunduk. Eğitimi her alanda destek vermek için çalışıyoruz, yarınlarımız en iyi şekilde eğitim almalıdır.” Dedi. Başkan Civelek dağıtım sonrasında öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.
İskenderun Belediyesi’nden kırtasiye yardımı alan öğrenciler ile bazı veliler aldıkları kırtasiye yardımı sonrası bizzat Başkan Civelek’e teşekkür ettiler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet