Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adana Devlet Tiyatrosu Sezonu 'Muammer Muammer' İle Açtı

Adana Devlet Tiyatrosu 2015-2016 tiyatro sezonunu 'Muammer Muammer' ile açtı.Oyun, galaya katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı

Adana Devlet Tiyatrosu Sezonu 'Muammer Muammer' İle Açtı

Kültür Sanat   A+a-

Orhan Kemal'in yazdığı, Erman Canatan'ın oyunlaştırdığı ve Murat Çidamlı'nın yönetmenliğini yaptığı 2 perdelik müzikli komedi 13 Ekim Salı günü saat 20:00'da düzenlenen prömiyer ile tiyatroseverlerle buluştu.
Adana Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde gerçekleşen prömiyere, CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Yazar Erman Canatan ve kent protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Yoksul bir halk çocuğu olan Muammer memurluk hayatına atılır. Evlenir. İyi ve dürüst bir insan olduğu için başarısız olur. Kaderine isyan edip kötü biri olmaya çalışmasını anlatan olaylar, Küçük Adam Muammer'in acıklı güldürüsüne dönüşür.
"Muammer Muammer" adlı oyun hafta içi Çarşamba, Perşembe, Cuma akşamları saat 20.00'da, Cumartesi günü saat 15.00'te ve saat 20.00'da Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi'nde Ekim ayı sonuna kadar izlenebilecek.
Oyunda, F. Doruk Nalbantoğlu, Gökhan Doğan, Murat Özben, Murat Aslan, Burçin Börü, Sevinç Gediktaş, Saliha Karahasan, Cengiz Altındağ, Özgür Küçüköner, Eda Altunkara, Ercan Uslu, Vahit Yöney, T.Berna Uğurlar, Refik Koral Kısakürek, Umut Verdi Boğaç, Kemal Algan ve Polat Göçen rol alıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar