Skip Navigation Links

Hassa Belediye Başkanı Karataş, Doktora Darp Olayını Kınadı

Hassa Belediye Başkanı,Mehmet KARATAŞ,Hassa Devlet Hastanesindeki doktora darp olayını kınadı.

Gündem   A+a-

Hassa Belediye Başkanı Karataş, Doktora Darp Olayını Kınadı
Hassa Belediye Başkanı,Mehmet KARATAŞ,Hassa Devlet Hastanesindeki doktora darp olayını kınadı.
Hassa Belediye Başkanı,Mehmet KARATAŞ , “Devlet Hastanemizdeki doktorumuza yapılan şiddeti kınıyorum ve Sorunların çözümü şiddet olmamalı” dedi.
Hassa Belediye Başkanı Mehmet KARATAŞ, Hassa Devlet Hastane’sin de, 9 aylık, Bilal ARI adlı bebeğin ölümünden sorumlu tuttuğu Dr. İbrahim ŞİLFELER’in, bebeğin babası Ahmet Arı ve yakınları tarafından darp edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Hassa İlçemiz korku ve şiddetle anılmamalı” dedi.
Hassa Belediye Başkanı Mehmet KARATAŞ açıklamasında ““Evladını kaybeden acılı ailenin acısını anladığını belirterek,duygularımıza ve sinirlerimize hakim olmalıyız.Hassa tarihinde ilk kez böyle üzücü bir olay yaşanmıştır.,Bu olay hepimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. Güzel Hassamızın, huzur ve güvenin hakim olduğu,Adli vakaların yok denecek kadar az meydana geldiği ,uysal ve uyumlu insanların yaşadığı bir şehir olduğu herkesin malumudur.Öncelikli görevi insana hizmet olan doktorlarımızın görevlerinde ihmal ve kasıt olabileceğini düşünmüyorum.başta Devlet Hastanesi başhekimi olmak üzere bütün sağlık personellerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. “dedi.
Belediye Başkanı KARATAŞ;
Hassa’ya yakışmayan bu üzücü olayların ilk ve son olmasını arzu ettiklerini,darp edilen doktorumuza acil şifalar dilediklerini ve,bir an önce doktorumuzu görevinin başında görmek istediklerini ,acılı ARI ailesine ise başsağlığı ve sabır dileklerini,sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet