Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adana'da 3 Günde 4 Cinayet

Neriman Hugül’ü sığındığı evin giriş kapısında pompalı tüfekle öldüren zanlı tutuklandı.

Adana'da 3 Günde 4 Cinayet

Gaziantep   A+a-

Adana'da 3 günde meydana gelen cinayet olaylarında 4 kişi hayatını kaybetti.
İlk cinayet olayı Ankara'daki patlama nedeniyle PKK sempatizanları tarafından korsan gösteri yapan grupların olduğu mahallelerde yaşandı. 11 Eylül 2015 akşamı 15 kişilik bir grup korsan gösteri yaparken 19 Mayıs Mahallesi'nde düğün sesi geldiğini duyarak düğünün olduğu yere gidip, "Bizim yasımız var, düğünü sonlandırın" dedi. Ancak düğün sahibi karşı çıkınca aralarında kavga çıktı. Grup kavganın ardından olay yerinden ayrılıp 10 dakika sonra tekrar gelerek düğüne havai fişek atıp daha sonra da tüfek ve tabanca ile rastgele ateş etti. Açılan ateş sonucunda org çalan İbrahim Halil Arslan hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Polis yaptığı operasyonda olaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alının kişiler çocuk olduğu için çocuk şubeye teslim edildi.
İkinci olayda aynı gün yine korsan gösterilerin olduğu Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Annesi Kamile Dora'nın kucağında oturan 3.5 yaşındaki Tevriz Dora nereden geldiği belli olmayan kurşunla hayatını kaybetti. Polis otopsi raporuna göre zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.
Üçüncü olay ise 12 Ekim 2015 günü Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Polis yalnız yaşayan Osman Efe'yi (70) evinde ölü buldu. Polis yaptığı araştırmada Efe'nin eve temizliğe gelen 39 yaşındaki Selma C. tarafından cinsel ilişkiye girdiği sırada önce tarım ilacı verilip, sonra da bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Selma C. yakalanarak tutuklandı.
13 Ekim 2015 günü akşam ise çığlık atarak kaçan Neriman Hügül sığındığı evin giriş kapısında yüzü maskeli bir kişi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.
Cinayet olaylarının yanı sıra bu tarihler arasında Dağlıoğlu Mahallesi'nde uyuşturucu tacirlerinin kavgasında Mahmut Aras isimli 16 yaşındaki çocuk yaralanarak bitkisel hayata girdi. Polis bu kavgaya karışan 12 kişiyi de gözaltına aldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar