Skip Navigation Links

Kamu İmkânlarını Kullanmak Siyasi Ahlaksızlıktır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül Genel ve yerel İktidarda kamu imkânları ile siyaset yapanlar,

Kamu İmkânlarını Kullanmak Siyasi Ahlaksızlıktır!

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül Genel ve yerel İktidarda kamu imkânları ile siyaset yapanlar, Tüyü bitmemiş yetimin hakkını seçim rüşveti olarak dağıtanlar, siyaseti kirleten zihniyetler 1 Kasım seçimlerinde halkın sillesini yiyecekler dedi.

İskenderun ilçesi köy belde ve şehir merkezinde siyasi çalışmalarını sürdüren ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Çözüm önerilerini dikkate alan ve sivil toplum kuruluşları ile kanaat önderlerinin fikirlerini önemsediğini söyledi. Vatandaşların İskenderun Belediyesi tarafından kamuoyuna açıklanan TOKİ ve Kentsel dönüşümle ilgili sorular sorması üzerine İbrahim Gül; Kentsel dönüşüm projelerine adil olduğu sürece destek vereceklerini ifade ederek; “Halkımız için yapılan her yatırım ve hizmeti önemsiyoruz. Bunu hangi siyasi parti yaparsa yapsın. dedi

26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, sözlerini şu şekilde devam etti; "Bizim önceliğimiz halkımızdır. Ancak hizmetleri yaparken hizmet dönemine yayılması ve adil olması gerekir. Bu güne kadar hiçbir hizmet üretemeyenler seçimlere az bir zaman kalınca üst üste projelerle halkın gözünü boyama derdine düştüler. Anlattıkları projelerin bir kısmının ilgili bakanlıklardan onayları çıkmadan ön talep toplamaya başladılar. Madem hizmet edecekler bu güne kadar bunların aklı neredeydi. İskenderun Mahallelerine hiçbir hizmet götürmeyenler seçimlere az bir zaman kalınca Asfalt, kaldırım taşı ve park bahçelerde hummalı çalışma başlattılar. İnşallah biz seçilirsek bunların seçim rüşveti gibi başlattıkları projelerin hayata geçmesi için bütün gücümüzle çalışacağız. Hiçbir parti ayrımı gözetmeden hizmetin gelmesi için elimizi taşın altına yine biz koyacağız. Çünkü bize İskenderun’un evladı diyerek sahip çıkan hemşerilerimize hizmet için vefa borcumuz olacaktır ve hizmetleri için bütün gücümle gayret sarf edeceğim."

İbrahim Gül seçimlerden önce hükümet mensupları, Cumhurbaşkanı ve Belediye Başkanlarının Devlet imkânlarını siyasi gelecekleri için harcamanın çok ahlaki olmadığına vurgu yaptı.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet