Skip Navigation Links

Kursa Katılan Minikler Madalyalarını Aldılar

İskenderun Yelken Kulübünde yaz döneminde kursa katılan minik yelkencilere düzenlenen törenle belge ve madalyaları verildi.

Gündem   A+a-


 
 
 
 
İskenderun Yelken Kulübünde yaz döneminde kursa katılan minik yelkencilere düzenlenen törenle belge ve madalyaları verildi.
 
Yelken kulübünde düzenlenen belge ve madalya töreni öncesi konuşma yapan Genel kaptan Meriç Özkaya, Geleceğin yelkencilerini yetiştirmek için düzenlediğimiz yaz dönemi kursların birinci etabını başarı ile bitiren geleceğin yelkencilerini kutluyorum. İskenderun’dan geçtiğimiz yıllarda Avrupa dördüncüsü, Türkiye genelinde ise ilk 10 sporcu arasına girmiş bir çok yelkencimiz bulunmaktadır. Gelecekte sizlerden de aynı başarıyı bekliyoruz. Yeter ki azim ve gayretle çalışın. Deniz şehri İskenderun’da yelken sporunu sevdirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.
Ardından söz alan İskenderun Yelken Klubü Antrenörü Gökhan Durkal ise, “Yaz dönemi boyunca 22 sporcumuzu eğitmenin gayreti içerisinde olduk. Kurslarımızın devam ve sizlerin başarısı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadesini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından minik yelkencilere madalya ve başarı belgeleri dağıtıldı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet