Skip Navigation Links

Sıkıntılarını Adalet Bakanı Ergin'e Anlattılar

Hatay Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği ( HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve meclis üyeleriyle

Gündem   A+a-

 
Hatay Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği ( HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve meclis üyeleriyle birilikte Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i ziyaret ederek sıkıntılarını anlattıklarını belirtti.
Teksöz, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Ergin ile görüşmede, yeni yapılmakta olan Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi'yle ilgili de sorunlarını anlattıklarını kaydetti. Sanayi Sitesi'yle ilgili sorunlarını da Ergin’e ilettiklerini ifade eden Teksöz, ziyarette Mobilya Ortak Kullanım Atölyesi projesiyle ilgili destekleri nedeniyle de teşekkür ettiklerini belirtti.
Teksöz, ayrıca düzenlenen öğle yemeğinde Hatay Milletvekillerinin hepsinin olduğunu, Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını milletvekilleri ile de paylaştığını belirtti. Hatay Milletvekillerinin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarının da kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyleyen Teksöz, bütün Milletvekillerine de teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet