Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'da İbrahim Gül Rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili adayı İbrahim GÜL Antakya’da Yayladağlılar derneğini ziyaret etti.

Hatay'da İbrahim Gül Rüzgarı

Gündem   A+a-

Dernek üyesi çok sayıda Yayladağlı “Sen bizim ikinci Ali Yılmaz’ımız olacaksın” diyerek desteklerini dile getirdi. Uzun Yıllar Hatay Milletvekilliği yapan Merhum Ali Yılmaz Yayladağlılar için efsane bir siyasetçi olarak bilinir.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Yayladağlılar derneği ve birçok sivil toplum kuruluşlarını, Yayladağı ve Altınözü ilçesinin köylerini ziyaret eden İbrahim Gül, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da Sanayi sitesi esnaflarına da zaman ayırarak sorunlarını dinledi.

MHP Milletvekili adayı İbrahim Gül seçim çalışmalarında vatandaşlarla sohbetler ederek sorunlarını dinledi. İbrahim Gül “Çözüm odaklı siyaset için sizlerden destek istiyorum. Bende ticaretle uğraşıyorum ve ticarette karşılaşılan zorlukların çözümleri hakkında sizlerin de fikirlerinden faydalanarak çözüm için çalışacağım” dedi.

İbrahim Gül Ankara’da patlama ile yaşamlarını kaybeden vatandaşların ve yakınlarının acısını bütün Türkiye’nin yaşadığını belirterek “95 ölü 80 Milyon yaralıyız. Acı hepimizin ortak acısıdır. Ülkemizde kirli bir savaş var. Bu oyunu bozmak için sizlerden destek istiyoruz.  MHP iktidarında ülkemizde Terör sorun olmaktan çıkacak, Terörün kökü kazınacaktır. Yaşamsal kayıplarımızla birlikte Ülkemizde bölgeler arası ticaret ve nakliyat durma noktasına gelmiştir. Turizmde büyük kayıplar yaşıyoruz.  Öyleyse her alanda kayıp verdiğimiz terör bir an önce bitmelidir” diyerek terörle ilgili düşüncelerini anlattı.

İbrahim Gül seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, çünkü ülkede birçok sorunların varlığını ve çözüm odaklı siyaset için bu mücadelenin yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş