Skip Navigation Links

Hemşireler Günü Nedeniyle Gece Düzenlendi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen hemşireler gecesini bu yıl da gerçekleştirdi. Grand Plazada düzenlenen geceye çok sayıda hemşire katıldı.

Gündem   A+a-

Hemşireler Günü Nedeniyle Gece Düzenlendi
 
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen hemşireler gecesini bu yıl da gerçekleştirdi.
Grand Plazada düzenlenen geceye çok sayıda hemşire katıldı.
Düzenlenen geceye, Sağlık-Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı, Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım ile çok sayıda hemşire ve sağlık çalışanı katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Devlet Hastanesi Başhemşiresi Zübeyde Akkuş,” Sağlık sorunu olan tüm bireylerin, sağlıklarına kavuşabilmeleri için, geçirecekleri süreç içinde, sığınacak güvenli birer liman görevini üstlenen, hemşirelik mesleğinin mensuplarının, Hemşireler Günü'nü içtenlikle kutluyorum dedi.
Başhekim Yıldırım ise Bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruma ve iyileştirmeye yardım eden, ayrıca sağlık ekibinin en önemli unsurlarından biri olarak tedavi ve bakımın uygulanmasında anahtar rol oynayan bir meslek grubu olan hemşirelik, insana sevgi, ilgi, hoşgörü ve sabırla sağlık hizmetleri sunan, günümüzde sağlık hizmetleri alanında büyük sorumluluklar üstlenen bir meslek olma özelliği göstermektedir şeklinde konuştu.
Sağlık Grup Başkanı Yıkıcı’da Hemşirelerimiz, sağlık hizmetlerinde kalitenin arttırılması ve tüm vatandaşlara ulaştırılabilmesi konusunda aldıkları eğitim ve görev bilinci doğrultusunda büyük uğraş vermekte olduğunu ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından hemşireler onuruna verilen yemeğe geçildi. Yemeğin ardından geceye katılan davetliler, gece boyunca çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet