Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu dayanışma hep sürsün

Arsuz İşadamları Derneği(ARİAD) Yönetim Kurulu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti

Bu dayanışma hep sürsün

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz'lu işadamlarının bir araya gelerek kurduğu Arsuz İşadamları Derneği(ARİAD)'nin yönetim kurulunu ağırladı. ARİAD Başkanı Nadir Urcun ile ekonomiye katkı sağlayan ve istihdam oluşturan işadamlarıyla Arsuz'u hakettiği yere taşımak için fikir alışverişi yapan Başkan Nazım Culha, Almanya’da işadamlarıyla yaptığı toplantının da detaylarını paylaştı.

Almanya’daki  işadamlarının, Suriye savaşının etkilerinden dolayı Hatay’da yatırım yapma konusunda tedirginlik duyduklarını dile getiren Başkan Culha, toplantının Hatay’ı ve Arsuz’u tanıtmak ve işadamlarının bölgeye bakış açısını değiştirmek açısından oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Arsuz’un ciddi anlamda tanıtım eksikliği olduğunun da altını çizen Başkan Culha, Arsuz’un sadece dört ay yaşanılan turistik bir ilçe olmadığını belirterek, sahip olduğu zenginlikleri, tabiatı ile ilçede sezonun 12 aya uzatılması anlamında esnafa ve işadamlarına büyük görevler düştüğünü dile getirdi.

Belediye olarak Arsuz'un ekonomisini ve standardını daha ileriye taşıyacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını anlatan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ARİAD’taki ekip ruhu ve dayanışmanın ilçenin kalkınmasında da etkili olacağına inandığını ifade etti.

ARİAD Başkanı Nadir Urcun da kabulden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, dernek olarak belediyeye her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Arsuz’un tanıtımına katkı sunacak bir festival hazırlığı içerisinde olduklarına da değinen Urcun, projeleri arasında ilçeye modern bir sosyal tesis kazandırmak olduğunu belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş