Skip Navigation Links

Terzi: AKP Hükümeti Narenciye Üreticisini Perişan Etmiştir!

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili adayı İlahiyatçı Mehmet Akif Terzi aralıksız sürdürdüğü 1 Kasım Seçim çalışmaları kapsamında Karakese ve

Terzi: AKP Hükümeti Narenciye Üreticisini Perişan Etmiştir!

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili adayı İlahiyatçı Mehmet Akif Terzi aralıksız sürdürdüğü 1 Kasım Seçim çalışmaları kapsamında Karakese ve Rabat' ta halkla bir araya gelerek sohbet etti, sorunları dinledi.

Karakese ve Rabat'ta üreticilerle birlikte nar çırpan, zeytin kıran M. Akif Terzi bir Narenciye bahçesinde bir vatandaşın, ‘’Ne Olacak Bu Narenciyenin Hali‘’ sorusuna verdiği cevapta  şöyle dedi;

"2002 yılında  üretici ürettiği mandalinayı 1 kilosu 60 kuruşa satıyor ve karşılığında  bir torba gübreyi 7 liraya alabiliyordu. Şimdi ise 1 kilo mandalinayı 40 kuruşa zar zor satıyor 1 torba gübreyi tam 35 liraya alabiliyor. Yani 2002 de  yaklaşık 12 kilo mandalina satarak 1 torba gübre alabilen üretici şimdi yaklaşık 90 kilo mandalina satarak 1 torba gübre alabilmektedir. Bu akıl karı değildir. Üretici perperişandır. Umutsuzluk ve isyan içindedir. Halkımız AKP ye bunun için  mi oy vermiştir? Dörtyol'dan seçtiği milletvekillerini bunun için mi seçmiştir? AKP adına Dörtyol'dan milletvekili seçilen arkadaşlarımız narenciye üreticisinin bu derdi ile maalesef ilgilenmemişlerdir. Çeşitli bölgelerin seçilen milletvekilleri üreticinin ürettiği ürün ile mecliste toplantılar basın açıklamaları yapmışlardır. Ama bizim Dörtyol'dan seçilen vekillerimizden böyle bir çalışma görmedik duymadık. Zaten AKP hükümeti üreticinin yanında olmamıştır. Onların işi patronlarladır, rantçılarladır.

Üreticinin ve ülkemizin dertlerine çare olacak tek parti MHP'dir. Çare MHP'de ve onun kadrolarındadır. Halkımız bize ve MHP'ye teveccüh gösterir ve bizleri meclise yollarsa üreticinin dertlerine çareler üreterek onları 2002 den daha ileri seviyelere getirmek için gayret göstereceğiz. Halkımızın desteğini bekliyoruz." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet