Skip Navigation Links

MÜSİAD'tan Dost Meclisi

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği'nce (MÜSİAD) Dost Meclisi Toplantısı düzenlendi

MÜSİAD'tan Dost Meclisi

Gündem   A+a-

MÜSİAD üyeleri arasında tanışma, dayanışma, birlik, beraberlik ve bilgi birikimi paylaşımını amaçlayan geleneksel aylık toplantıya, Genç MÜSİAD üyeleri de tam kadro katıldı. Kentin önde gelen işadamlarının bir arada bulunduğu toplantı Altek Yapı'da gerçekleşti.
Adana Valisi Mustafa Büyük, AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, MÜSİAD Şube Başkanı Suat Yahşi, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Zübeyir Yağcı, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Kazım Kocaman, Altek Endüstiriyel Yapı Market Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tekdemir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Adana'nın önde gelen iş adamlarının katıldığı toplantı, samimi bir ortamda geçti.
Genç MÜSİAD'cılarla bol bol sohbet eden Adana Valisi Mustafa Büyük, genç, dinamik ve gelecek vaat eden büyük bir kitle görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç MÜSİAD Adana Şubesi 2. Başkanı Kazım Kocaman ile de sohbet eden Vali Büyük, genç, idealist, kararlı ve heyecanlı bir topluluk gördüğünü vurguladı.
Genç MÜSİAD ekibinin ferdi olarak konuklarla yakından ilgilenmenin yanı sıra yönetim kurulu üyesi olduğu Kocamanlar İç Mimarlık, firmasının standını da kuran Kazım Kocaman, "Burada tüm iş dünyası ile birlikte olmak bize sevinç verildiği gibi ciddi deneyimler de kazandırıyor" dedi.
İş dünyasının önde gelen isimleriyle bilgi alışverişinde bulunmak, deneyimlerini paylaşmak ve onları yakından tanımanın gençlerin geleceğinde yol gösterici olduğunu vurgulayan Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Kazım Kocaman, bu nedenle Genç MÜSİAD'çılar olarak Dost Meclisi toplantılarının kendileri için büyük önem taşıdığını ve son derece faydalı olduğunu kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet