Skip Navigation Links

Çalışkan, Dörtyol Seçim Bürosu Açılışında Net Konuştu

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Hatay’ın Dörtyol İlçesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü.

Çalışkan, Dörtyol Seçim Bürosu Açılışında Net Konuştu

Gündem   A+a-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Hatay’ın Dörtyol İlçesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin Çalışkan ve beraberindeki adaylar, Dörtyol’da medya ve esnaf ziyaretleri ile seçim bürosu açılışı ve önceki gün Erzurum’da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek'in Dörtyol ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

ÜLKEDEKİ SORUNLARIN SORUMLUSU MECLİSTEKİ 4 PARTİDİR

Seçim bürosu açılışında konuşan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “Mecliste bulunan 4 parti karşı karşıya kaldığımız olayların müsebbibidirler. Hiç biriside sorunları çözmemiş, katkıları da olmamıştır. Sadece tiyatro oynamışlardır. Bu yüzden Saadet Partisi mecliste olmalıdır. Saadet Partisi bu ülkenin tarihini, kültürünü ve öz benliğini temsil eder” dedi.

YAŞANAN TERÖR OLAYIYLA SURİYE’DEKİ ATEŞ ÇEMBERİNİN ÜZERİNE SİS PERDESİ KONMUŞTUR

Bugün ülkemiz ve bölgemiz ateş çemberi içerisindedir diyen Çalışkan, “Suriye ve diğer Müslüman ülkelerde büyük insanlık dramı yaşanıyor. Yaşanan terör olayıyla Suriye’deki ateş çemberinin üzerine sis perdesi konmuştur. Rusya artık hava bombardımanını bırakmış diğer ülkelerle birlikte kara savaşına girmiştir. Bu ülkemizde görülmüyor. Suriye politikası hükümetin tarihi boyunca yaptığı pek çok hata içerisinde, asla hiç biriyle kıyaslanamayacak kadar büyük ve vahim sonuçlar doğuran en büyük hatasıdır” diye konuştu.

PEK ÇOK PROJEDEN SÖZ EDİLDİĞİ HALDE HİÇ BİRİSİ GERÇEKLEŞMEMİŞTİR

Çalışkan son olarak Hatay Sahipsiz olduğu için, pek çok projeden söz edildiği halde hiç birisi gerçekleşmemiştir. Saadet Partisi, ülkemizin kalkınması için geçmişte olduğu gibi bugünde her türlü çalışmayı canla başla sürdürmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a milletvekili adayları Halil İbrahim Çelik, Atilla Erol, Ramazan öksüz, Yusuf Çiçek Serdar Özal ve Yunus Mullaoğlu ile İl Başkanı Mustafa Eğe eşlik etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet