Skip Navigation Links

Çalışkan; Hatay Mağdur, Esnaf Dertli, Şehir Sahipsiz

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Antakya’da esnaf ve bazı medya kuruluşu ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Çalışkan; Hatay Mağdur, Esnaf Dertli, Şehir Sahipsiz

Gündem   A+a-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Antakya’da esnaf ve bazı medya kuruluşu ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Meclisteki partilerin sorunları çözemediğini belirterek, “Hatay mağdur, esnaf dertli, şehir sahipsiz. Hatay’da 13 yıl öncesinden başlatılan havaalanı gibi bazı yatırımların dışında 13 yıl içinde adliye, müze, park gibi işler yapılmış, daha çok önem arz eden sorunlar yıllar geçmesine rağmen çözülmemiştir. Başlatılan baraj, stadyum gibi birkaç proje de söz verilen tarihlerde bitirilmemiş, yıllarca milleti oyalamaktadırlar.” dedi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberinde Milletvekili adayları Halil İbrahim Çelik, Ramazan Öksüz, Serdar Özal, Atila Erol, Mehmet Aydoğan ve Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe Antakya’da esnaf ve medya kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Seçimlere iki hafta gibi bir süre kalmasına rağmen, hiçbir yerde seçim havası olmadığını belirterek, “Bizim dışımızda çok ciddi çalışan yok. Esnaf sandığa gidip oy vermenin sorunları çözmediğini ve farklı sonuç çıkmayacağını düşünüyor.  Halkın siyaset mekanizmasından soğutulması sıkıntılı bir sürecin başlangıcıdır” dedi.

Meclisteki partilerin sorunları çözemediğini kaydeden Çalışkan, “Hatay mağdur, esnaf dertli, şehir sahipsiz. Hatay’da 13 yıl öncesinden başlatılan havaalanı gibi bazı yatırımların dışında 13 yıl içinde adliye, müze, park gibi işler yapılmış, daha önem arz eden sorunlar yıllar geçmesine rağmen çözülmemiştir. Başlanan baraj, stadyum gibi birkaç proje de söz verilen tarihlerde bitirilmeyip yıllar geçmesine milleti oyalamaktadırlar.

Biz, geçmiş 11 aylık iktidarımızda, ülkeyi fabrikalarla donatmış ağır sanayi hamlesi başlatmış, çalışanlarımızın yüzünü güldürmüş, denk bütçe yapmış D-8 gibi İslam birliğinin adımlarını atmıştık. Bu yüzden Saadet’in mecliste olması hatta iktidarda olması gerekir” diye konuştu. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet