Skip Navigation Links

Adana'da Karate Aday Hakem Kursu Açılacak

Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan,sürekli gelişen ve yaygınlaşan karate sporunda hakem açığını gidereceklerini söyledi

Adana'da Karate Aday Hakem Kursu Açılacak

Spor   A+a-

Türkarslan, hakem sıkıntısını gidermek için 16-18 Ekim tarihleri arasında hakem kursu açılacağını, kursu Ankara bölgesinden Uluslararası Hakem Ahmet Şan ile Adana Bölgesi Uluslar arası Hakemi Cenab Türkeri'nin yöneteceğini kaydetti.
Hakem kursuna katılacak kişilerin en az 1. Dan derecesinin bulunması gerektiğinin altını çizen Türkarslan, ayrıca 18 yaşından büyük, ortaokul mezunu, savcılık iyi hal kağıdı, sağlık durumu hakemlik yapmaya elverişli ve ceza kurulundan 6 aydan fazla ceza almamış olması gerektiğini belirtti.
Türkarslan, kursa katılacak adayların katılım ücreti olarak Karate Federasyonu'na PTT Bank Posta Çeki 899 515 numaralı hesaba 50 TL katılım ücreti yatırmaları gerektiğini, hakem kursu açılması için gerekli kolaylığı gösteren Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ile kurs için gerekli desteği sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet