Skip Navigation Links

Sorunlar ve Çözümler 'Halk Masa'da

Halkımızın sorunlarına çözüm üretmeği daha kaliteli bir noktaya taşımak için hizmet çıtamızı yükselterek beyaz masa adını halk masa olarak değiştiri

Sorunlar ve Çözümler 'Halk Masa'da

Gündem   A+a-

İstek görüş ve tavsiyeler üzerinden aldığımız yoğun ilgi bizi halkımızla daha yakından buluşturarak ve ihtiyaçların halk nezdinde ne denli bir  değere sahip olduğunu anlamamızı sağlayarak  halkımızla olan iletişimi kuvvetlendirmek ve bunun farkındalığını yansıtmak için   yeni hizmet yöntemleriyle yolumuza devam diyoruz. Gelişmelerin bir öncekileri inkâr ederek değil üzerlerine inşa ederek ilerleme sağlanabileceği anlayışından hareketle kendimizi yenilemenin gerekliliğine karar kıldık. Bu karar basit bir isim değişikliğinden ibaret olmayıp içeriği ve yöntemleri revize edip aynı anda yakıştırabileceğimiz ismi bir arada kullandık. Sorunları istekleri ve görüşleri dinledikten sonra bir revizyona ihtiyaç olduğunu gördük. 
Halktan gelen sese kulak vererek ihtiyaçların ivedilikle nasıl çözüleceği konusunda ileri bir adım daha atmanın önemine değindik. Belediyemiz kurumunun ve basın ve halka ilişkiler biriminin vazgeçilmez bir parçası olan HALK MASA olarak  halkımızla belediyemizin arasında hem köprü olmak hem de tüm isteklerin ve sorunların dinlendirilmesi ve çözülmesi konusunda merkezi bir birim halinde değişime devam çağrısını buradan yineliyoruz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet