Skip Navigation Links

Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu İtalya'da

Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu İtalya'da Erasmus toplantısına katıldı

Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu İtalya'da

Eğitim   A+a-

Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu Yabancı Diller Zümresince yürütülen, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Projeleri Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Avrupa Kıyılarındaki Genç Avrupalılar "adlı Erasmus+ Projesinin 2. yılının ele alındığı ulusötesi yönetim ve planlama toplantısı İtalya'da gerçekleştirildi. Toplantı Türkiye, Norveç, İskoçya, Letonya ve İtalya'nın katılımcılarıyla gerçekleşti.
Projenin 1. yılının değerlendirildiği ve 2. yılında yapılacak aktivitelerin belirlendiği toplantıya Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu Müdürü Burhan İnan Akdeniz, Yabancı Diller Zümre Başkanı Fulya Basun Bay ve Almanca öğretmeni Hacer Ekmekçi katıldı.
Yapılan planlama toplantılarında yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı, proje ortağı ülkelerin endüstri alanında yaşadığı değişimler, göç unsuru ve Avrupa'nın uç kesimlerinde yaşayan gençlerin Avrupa kimliğine uyumları ele alındı.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında da devam edecek olan uluslararası projenin bu yılki öğrenci hareketlilikleri İtalya, Letonya ve Norveç'e gerçekleştirilecek. Her katılımcı ülkeden toplam 21 öğrenci, bu ülkelere gerçekleştirilen ziyaretlerde ülkeleriyle ilgili sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda paylaşımlarda bulunacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet