Skip Navigation Links

Yenişehir,Yeni Bir Yaşam Alanı Kazandı

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi,vatandaşların hem spor yapıp hem dinlenebilecekleri yeni bir yaşam alanını hizmete sundu

Yenişehir,Yeni Bir Yaşam Alanı Kazandı

Gündem   A+a-

Belediyenin önemli projelerinden biri olan "50. Yıl Rekreasyon Alanı" tamamlandı.
Yenişehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı gerçekleştirilen rekreasyon alanı, 50. Yıl Mahallesi'nde 12 bin metrekarelik alan üzerinde düzenlendi. Yeni yaşam alanında halı saha, basketbol sahası, dinlenme alanları, soyunma odaları, duşlar, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanı ve fitness aletleri yer alıyor.
"50. Yıl Rekreasyon Alanı" ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, gerçekleştirilen projelerde vatandaşların isteklerinin ön planda tutulduğunu dile getirdi. Tüm projelerinde olduğu gibi 50. Yıl Rekreasyon Alanı projesinde de hassasiyetle yaklaştıklarını vurgulayan Genç, "Genç, yaşlı tüm vatandaşlarımızın faydalanabileceği, güzel vakit geçirebileceği bir yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık. Yapımı tamamlanan bu kentsel yaşam alanında gerçekleştirilecek olan sportif faaliyetler ile çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi amaçlanmıştır" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet