Skip Navigation Links

DP'li Belediye Meclis Üyesi Toplantıyı Terk Etti.

İskenderun Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Yusuf Civelek'in başkanlığında toplandı.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in başkanlığında toplandı.
Gerçekleşen toplantıda Gündemdeki maddeler görüşülmeden önce gündem dışı konuşmalar yapılırken. Demokrat Parti Meclis üyesi Ali Kılıç Çirkin Belediye Müdürlerinin gündeme sonradan dahil ettiği maddeleri eleştirerek meclis salonunu terk etti.
 
Meclis Üyesi Ali Kılıç Çirkin; “Önergelerin belediyenin müdürlükleri kanalından gündem içine konması kadar saçma bir şey olamaz. Gündemi vereli 3 gün olmuş bu ne zaman verildi hangi tatil günü geldi de bunu tekrar gündeme alıyorsunuz. Gündem maddeleri daha evvel hazırlandığına göre, bu ayın hangi günü gelmiştir de bugün gündeme sokuyorlar. Bu tür şeylere dikkat etmemiz lazım. Burası çocuk oyuncağı değil burası bir meclistir. Bu tür saçmalıkların olmaması lazımdır. Meclis’e geliyoruz gündem maddeleri oluyor, arkasından müdürlüklerin maddeleri birden bire geliyor. Bunu daha önce gündeme getirmesini bilmiyorlar mı? 29 Temmuz’da madde gelmiş o gün tatildi bu sabah mı hazırladılar bu maddeler ” diyerek toplantı salonunu terk etti.
 
 
Bütün maddeler komisyonlara havale edilirken, Belediye meclisi böylece Ramazan bayramı sonrası ilk toplantısını da gerçekleştirmiş oldu. İskenderun Belediyesince aşağıdaki kararları aldı.
 
1)- İskenderun İçme Suyu Arıtma Tesisinin yapılacağı alanın kamulaştırılması ile ilgili protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Su İşleri Müdürlüğü teklifi oybirliği ile karar verildi.
 
2)- İskenderun Telekom Müdürlüğü’nün İsmet İnönü Mahallesi Şehit Er İbrahim Çağlar Caddesi üzerinde yapacağı çalışma ile ilgili protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi oy çokluğuyla karar verildi.
 
3)- Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi ile 193. Sokak arasında kalan kısmın, Gecekondu Islah Bölgesi olarak ilanı ile ilgili Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü teklifi İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verildi.
 
4)- Konarlı mın. 279 ada 12 nolu parselin Belediye Hizmet Alanından park alanına, Frenkçifliği mın. 214 nolu parselin semt pazarı olarak kullanılan kısmı ile bitişiğinin Park Alanından Belediye Hizmet Alanına dönüştürülmesi ile ilgili İmar Şehircilik Müdürlüğü teklifi İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verildi.
 
5)- Frenkçifliği mın. 1051 nolu parselin İskenderun Spor 1967 Kulübüne tahsis edilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine karar verildi.
 
6)- İskenderun İçmesuyu İsale Hattı inşaatı yüklenici firması Özsoy İnş. Tur. Tic. Ve San. A.Ş. ile Belediyemiz arasında düzenlenecek protokolün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Su İşleri Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine karar verildi
 
 



İskenderun Belediye Meclisi 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet