Skip Navigation Links

Türkiye Kamu-sen'den Teröre Tepki

Türkiye Kamu-sen Gaziantep İl Temsilcisi Baler Fidan, yaptığı basın açıklamasında Ankara'daki terör saldırısı saldırısına tepki gösterdi

Türkiye Kamu-sen'den Teröre Tepki

Gündem   A+a-

Baler, sendika binasında yaptığı açıklamada terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, Ankara'daki bombalı saldırıyı kınadı. Fidan, "Her gün ülkemizin dört bir yandan gelen terör saldırılarında kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını yaşarken, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara Gar binası önünde toplanan vatandaşlarımıza karşı gerçekleştirilen kahpe saldırı ile yüreklerimiz bir kez daha yanmıştır. Birliğimizle, dirliğimize ve kardeşliğimize karşı girişilen bu saldırı nice yüreklere ateş düşürmüş, nice ocakları söndürmüştür. Terörün etnik kökeni, ideolojisi, dili, inancı, cinsiyeti ve ne olursa olsun ayrım yapmadığını, insanlığa karşı girişilen en alçakça saldırı ile bir kez daha görmüş olduk. Bir yandan 7 Hazirandan bu tarafa tam 160 vatan evladımız, askerimiz polisimiz alçakça şehit edilirken diğer tarafta da sivil vatandaşlarımızın da bombalar, tuzaklar, suikastlar yoluyla canlarına kastedilmektedir. Şu ana kadar Ankara'daki saldırıda resmi rakamlara göre 97 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ifade edilse de 80 milyon vatandaşımız da yüreklerinden yaralanmıştır. 'Nedensiz yere, suçsuz bir insanı öldürenin bütün insanlığı katletmiş' sayıldığı mümtaz bir dinin mensuplarıyız. Hiç kimsenin masum birinin yaşama hakkına müdahale etmesini, elinden almasını kabul etmemiz mümkün değildir. Askere, polise kurşun sıkan, bombalarla kahpe pusular kuran, alçakça sırtından kurşunlayanlarla, sivil vatandaşlarımızın canına kast edenler aynı güç odaklarının piyonlarıdır. Bu ülkenin doğusuyla, batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle her köşesinden vatandaşlarımız bizim için birdir aynı değerdedir" dedi.
Terörü lanetleyen Fidan, terörün her türlüsüne lanetlerken, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet