Skip Navigation Links

Şehitkamil Belediyesi İncilikaya Mahallesi'ne Modern Yollar Yapıyor

Şehitkamil Belediyesi Gaziantep'in İncilikaya Mahallesi'ndeki asfaltsız ve bozuk yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı

Şehitkamil Belediyesi İncilikaya Mahallesi'ne Modern Yollar Yapıyor

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediyesi, kış ayları öncesi asfalt çalışmalarına hız verdi. Yol açma ve yol yapım konusunda çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep'in İncilikaya Mahallesi'nde bulunan tüm asfaltsız ve deforme olmuş yolların yapımına başladı. İlçe sınırları içinde tamamladığı modern yollarla vatandaşın takdir ettiği Şehitkamil Belediyesi, halkının huzur ve refahı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına günün erken saatlerinde İncilikaya Mahallesi'ndeki 78 ve 46 numaralı sokakları asfaltlayarak başladı. Yama ekibi de bozulan yolların onarımını gerçekleştirdi. Mahalledeki 57 numaralı sokakta da yol genişletme çalışmaları yapan ekipler, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdü.
HER İSTEK VE TALEBİMİZ DİKKATE ALINIYOR
Yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan İncilikaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akgün, mahallede gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Şehitkamil Belediyesi'nce her türlü talep ve isteklerinin dikkate alındığını dile getiren Muhtar Mustafa Akgün, "Belediyemizin çalışmalarından ve her isteğimizi karşılamasından dolayı öncelikle Şehitkamil Belediyemize teşekkür ederim. İstediğimiz, talep ettiğimiz her hizmetin çalışmasına başlanıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışma arkadaşları ve personelleri elinden geleni yapıyor. Bütün hizmetleri bize aktarıyor. Mahalle ve sokaklarımızda eksik olan asfalt yerleri bugün mucurlanıp, asfaltlanıyor. İsteklerimiz hemen yerine getiriliyor. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve personellerine teşekkür ederim" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet