Skip Navigation Links

Hastane Çalışanları İle Hasta Yakınlarına Sabah Çorbası

Kilis Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi çalışanları ile hasta ve yakınlarına sabah çorbası ikramı yapılmaya başlandı

Hastane Çalışanları İle Hasta Yakınlarına Sabah Çorbası

Sağlık   A+a-

Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen çorba ikramında konuşan Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Devlet Hastanesi ile Kilis Belediyesi iş birliği ile sabah hastane personeli, hasta ve yakınlarına çorba ve ekmek ikramında bulunmaya başlandığını ifade etti. Kara, "Bir çok insan sabah doktora muayyene olmak için geliyor. Bazıları ise tahsil yaptırmak için geliyor. Bu nedenle sabah kahvaltısı yapmadan gelenler var. Bunun yanında hastane personeli de sabah erken geliyor. Çorba ekmek ile birlikte hastana çalışanları, hasta ve yakınlarında sabah kahvaltı yapma imkanı sunuyoruz. Hastalar sabah kon verdikten sonra yemek yemeleri tok karnına yeniden tahlil vermeleri gerekiyor. Hastane bahçesinde çorbalarını içerek bu ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Çorba ekmek ikramı öyle birkaç günlük veya haftalık değil, sürekli olacaktır. Bu tür sosyal etkinliklerimiz sürecek. Önceki haftada 7 Aralık üniversitesinde öğrencilere yönelik çorba ekmek projesi başlatmıştık" dedi.
Kilis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nöroloji Uzmanı Dr. Serdar Sarıfakı ise "Çoğu zaman insanlar kahvaltı yapmadan geliyorlar. En azından kahvaltıyı burada yapma imkanına sahip olacaklar. Bizim personelimiz içerisinde de kahvaltı yapmadan gelenler olabilir. Hem hastanemiz personeli hem hastalarımız, hemde hasta yakınları belediyemizin bu ikramından yararlanacaklar. Belediye Başkanımız Hasan Kara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Çorba dağıtımı törenine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Kilis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nöroloji Uzmanı Dr. Serdar Sarıfakı, Hastane Yöneticisi Opr. Erşan Öztin ve hastane yetkililer ile belediye birim müdürleri katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet