Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'8. Gün Gazetesi Her Zaman Örnek Olmuştur'

DemokratikSol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz: '8. Gün Gazetesi Her Zaman Örnek Olmuştur'

Gündem   A+a-


DemokratikSol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz:
“8. Gün Gazetesi Her Zaman Örnek Olmuştur”
DemokratikSol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, 7. Yaşını Kutlayan 8. Gün Gazetesi’nin Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Günümüz şartlarında gazeteciliğin zor şartlar altında yapıldığına dikkat çeken Ali Bıkmaz, 8. Gün Gazetesi’nin uzun soluklu yayın yaşamında dik duran yayın organları arasında bulunmasından dolayı da 8. Gün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Gökpınar’ı kutlayarak sözlerine şöyle devam etti:
“Önemli olan gazetecilik hayatı içerisinde 7. yaşını doldurmak, İskenderun gibi bir yerde yedi yılı doldurmak kolay bir iş değildir. Önemli olan kalemi, insanlığı, güzelliğidir. Tabi Gökhan kardeşim de gazetecilik mesleğinde ki başarılarından, sağlam kaleminden dolayı şahsım olarak, DSP İlçe Başkanı olarak, kendisini kutluyorum. Nice 7. yılları kutlamak, inşallah seneye 8. Gün’ün 8. yılını da kutlarız. Kendisine başarılar diliyorum.”
Gökhan Gökpınar da, İlçe Başkanı olmasının ötesinde bir ağabey ve bir baba olarak gördüğü Ali Bıkmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “DSP İlçe Başkanımız Ali Bıkmaz’ın ziyareti bizi onurlandırmıştır. Mesleğe başladığım ilk zamanlardan bugüne kadar, Ali Bıkmaz benim için idol olmuştur. DSP İlçe Başkanı Ali Bıkmaz’ı kendime idol seçerken, onun dürüstlüğü, beyefendiliği, toplum içerisinde ki saygın kişiliği, benim için çok özeldir. Kendisini idol olarak seçtim ve bu nedenle gazetecilik yaşamımda muvaffak olduğumu düşünüyorum. Dürüstlüğümden, insanlığımdan, topluma hizmet aşkımdan bu nedenle hiçbir zaman ödün vermedim. Sevgili Ali Bıkmaz benim için sadece ilçe başkanı değil, bir ağabey, bir dost, bir babadır. Bu nedenle Ali ağabeyimin bana söylediği o güzel sözlere mazhar olmak benim için çok özel ve önemliydi. “
 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar