Skip Navigation Links

Adanaspor'da Altınordu Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor,evinde oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'ne yaptığı antrenmanla sürdürdü

Adanaspor'da Altınordu Hazırlıkları Sürüyor

Spor   A+a-

Teknik direktör Eyüp Arın yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra 5'e 2 top kapma ve pres çalışmasıyla devam etti. Antrenman, şut çalışması ve dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana sakatlığı bulunan Merthan Açıl ve milli takım kampında bulunan Hayrullah Mert Akyüz, Sabit Hakan Yılmaz ve Emre Uğur Uruç katılmadı. Adanaspor hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
"BURADA GÜZEL BİR AİLE ORTAMI VE ARKADAŞLIK VAR"
Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Altınordu karşısında teknik heyet ve takıma güvendiklerini belirterek taraftarlarının önünde sahadan mutlu ayrılan taraf olacaklarını ifade etti. Çalışmaların güzel bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Uzel, "Biz futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Sonuna kadar arkalarındayız. Lige şanssız başladık. Ancak biz zamanla takımın oturacağını biliyorduk. Çünkü burada güzel bir aile ortamı ve arkadaşlık var. Bu ortam sahaya da yansıyor. Pazar günü sahamızda Altınordu'yu konuk edeceğiz. Önemli bir müsabaka olacak. Karşılaşma saatine kadar iyi hazırlanıp, taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak sahadan mutlu ayrılan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet