Skip Navigation Links

Necla Duran Son Yolculuğuna Gelinlikle Uğurlandı

Ankara’da ‘Barış Mitingi’ne katılanların hedef alındığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Necla Duran son yolculuğuna uğurlandı.

Necla Duran Son Yolculuğuna Gelinlikle Uğurlandı

Gündem   A+a-

Ankara’da ‘Barış Mitingi’ne katılanların hedef alındığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Necla Duran son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'da tren garı kavşağında ard arda meydana gelen iki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Antakya'lı Necla Duran Defne Belediyesi Aşağıokçular Mahallesi’ndeki aile evinin önünde düzenlenen cenazede,  Anne Münire Duran, üzerine gelinlik örtülen kızının tabutunu görünce gözyaşlarına hakim olamadı.  Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus ile yüz binlerce vatandaş katıldı. 

“Kardeşliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz”

Cenaze sonrası yaptığı açıklamada bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yaşadığı üzüntüyü kelimelerle tarif etmekte zorlandığını söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti, "Ankara'da çeşitli parti ve sivil toplum örgütlerinin düzenlediği 'Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi' mitingi öncesi meydana gelen iki ayrı patlamada barışın kana bulanmasından duyduğumuz üzüntüyü kelimelerle ifade etmek çok zor. İnsanların yaşamını hedef alan her türlü terör eylemini, her kim tarafından ve her ne amaçla yapılırsa yapılsın şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Kardeşliğin ve hoşgörünün kalbi olan Anadolu topraklarında bu yapının bozulmasını isteyenlere, halkımız birlik, beraberlik ve kardeşliğini koruyarak karşı duracaktır. Bu zor günde halkımızın sağduyulu davranacağına ve kardeşliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğine olan inancım tamdır. Bu elim olayda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet