Skip Navigation Links

İskenderun Spor 1967 Ziyaret Turunda

Geçtiğimiz ay yapılan olağan kongrenin ardından göreve gelen İskenderun spor 1967 kulübü yönetim kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Suyu ma

Gündem   A+a-



 
Geçtiğimiz ay yapılan olağan kongrenin ardından göreve gelen İskenderun spor 1967 kulübü yönetim kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Suyu makamında ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Sedat Uysal,ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Baştuğ,Levent Yılmaz,Ayhan Dik,Ajlan Özden,Adnan Çalışkan,Bayram Alpağül,Mehmet Ünüvar,Mustafa Çöloğlu,ve Hamdullah sönmez İskenderun kaymakamı Tarafından kapıda karşılandılar. Oldukça sıcak bir ilgi ile İskenderun spor yöneticilerini kapıda karşılayan Kaymakam su, yönetim kurulu üyelerinin hepsi kendi alanında başarılı olmuş insanlar gerçekten çok sevindim çok imajı yüksek bir yönetim kurulu üyeleri yapılmış yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor İskenderun spor 1967 kulübünde başarılar diliyorum artık İskenderun da spor da da bir yerlere gelmek durumundayız İskenderun spora herkesin sahip çıkması gerekiyor bizlerde kaymakamlık olarak üzerimize ne düşüyorsa gerekeni yapacağımızdan şüpheniz olmasın açıklamasını yaptı.
 
İskenderun spor yönetim kurulu üyelerinin tamamı ise daha sonra İskenderun spor yönetimi tam kadro İskenderun ilçe emniyet müdürü Kamil Yıldızkaya’yı ziyaret ettiler.
Yapılan ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Emniyet müdürü Yıldızkaya gerçekten süper bir yönetim kurulu yapmışsınız sizlere bizlerin sadece destek vermesi kalmış bizlerde elimizden ne geliyorsa yapacağız açıklamasını yaptı.
Kulüp Başkanı Sedat Uysal ise yapılan kongrenin ardından oluşturulan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sizleri ziyaret etmek yeni yönetimimizi tanıtmak istemiştik ziyaretimizi bu nedenle gerçekleştirdik bundan sonraki maçlara da sizleri bekliyoruz açıklamasını yaptı. Emniyet müdürü Yıldızkaya ise İskenderun spor geleceğin takımı bende İskenderun sporluyum açıklamasını yaptı.
İskenderun spor kulüp başkanı Sedat Uysal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte son olarak İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civeleği makamında ziyaret ederek takıma vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Yeni yönetim kurulu üyelerinin İskenderun da hepsinin birer marka isimler oluşturduğunu belirten belediye Başkanı Civelek artık İskenderun sporda da bir hareketlilik olmalı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan spor kurtarır bizlerde üzerimize ne düşüyorsa gerekeni yapacağız özellikle altyapı çalışmalarında sizlere ciddi destekler sunacağız açıklamalarını yaptı.
Yeni yönetim kurulu üyeleri ise daha sonra özel olarak Belediye Başkanı ile sohbet ettiler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet