Skip Navigation Links

'Sizler Bizim Yarınlarımızsınız'

Genç Erkekler Kort Tenisi Hatay İl Birincisi olan Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi sporcu öğrencileri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'

Gündem   A+a-

 
Genç Erkekler Kort Tenisi Hatay İl Birincisi olan Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi sporcu öğrencileri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
Liselerarası Genç Erkekler Kort Tenisi Hatay İl Birincisi olan Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi sporcu öğrencileri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa, Beden Eğitimi Öğretmenleri Yılmaz Bölükbaşı, Rical Dişibüyük, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Gündüz ve sporcu öğrencilerin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, başarı dileğinde bulundu.
Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Liselerarası Genç Erkekler Kort Tenisi Hatay İl Birincisi sporcu öğrencilerin kupayla geldiği ziyarette, sporun her dalının ayrı bir faydası olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Tenis hayatın her evresinde oynanabilen spordur. Tenis hem zihinsel zamanlamayı öğretiyor hem de fiziksel aktivite kazandırıyor” dedi.
Genç nesillerin sağlıklı olmasının geleceğimiz açısından önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şöyle konuştu: “Tam bir gelişmiş spor kompleksi olan buz pateni ve tenis kortumuz hizmete girecek. Sizleri de orada göreceğiz. Amatör sporun her zaman imkanlarımız elverdiği ölçüde sonuna kadar destekçisiyiz. Sizler yarınlarımızsınız. Ne kadar sağlıklı nesiller yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar güvende olur. Başarılarınızın devamını diliyoruz.”
Sporcu öğrencilere hediye veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nin şapkası hediye edildi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa’ya anı tabağı verdi ve konuklarıyla birlikte fotoğraf çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet