Skip Navigation Links

'Meme Kanserinden Korkmuyorum,Çünkü Farkındayım' Etkinliği

Sanko Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 'Meme kanseri ve kendi kendine meme muayenesi konulu etkinlik düzenlendi

'Meme Kanserinden Korkmuyorum,Çünkü Farkındayım' Etkinliği

Sağlık   A+a-

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı olması nedeniyle 10-11 Ekim 2015 tarihlerinde Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde "Meme Kanseri ve Kendi Kendine Meme Muayenesi" konulu bir etkinlik düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu Tuna ve Hemşirelik Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, farkındalık oluşturarak meme kanseri, belirtileri, kendi kendine meme muayenesi ve meme kanserinde mamografinin önemi, gerekliliği gibi konularda bilgiler paylaşıldı. "Meme Kanserinden Korkmuyorum, Çünkü Farkındayım" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, ziyaretçilere pembe kurdele dağıtıldı. Yoğun ilgi gören etkinliğe, SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşen Bayram ile SANKO Üniversitesi akademik ve idari kadrosundan da destek geldi.
SANKO ÜNİVERSİTESİ
Sani Konukoğlu Vakfı tarafından kurulan ve 2015-2016 akademik döneminde ikinci eğitim yılına giren SANKO Üniversitesi, Üniversite Ana Binası, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi ve Özel Sanko Okulları sosyal tesislerinden oluşuyor.
Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik bölümleri bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden oluşan SANKO Üniversitesi, sağlık bilimleri alanında eğitim veren tematik bir üniversite.
SANKO PARK
Gaziantep'te 2009'da hizmete giren ve bölgenin "yaşam alanı" haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor. Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100'e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet