Skip Navigation Links

Erzurum'da Çatışma ! Dörtyol'a Ateş Düştü !

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.

Erzurum'da Çatışma ! Dörtyol'a Ateş Düştü !

Gündem   A+a-

Erzurum Valiliğinden alınan bilgiye göre, jandarma birliklerince bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda Erzurum Şenkaya ile Ardahan'ın Göle ilçesi sınırı arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında bir grup teröristle çatışma çıktı. Açılan ilk ateşte 2 asker şehit oldu.

DÖRTYOL'DA YAS VAR

Uzman erbaş Doğan Akgöbek'in Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba evinde yas var. Yetkililerce Yeşilköy Mahallesi'nde oturan baba Bayram ve anne Zeliha Akgöbek'e şehit haberinin verilmesinin ardından eve Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

Bekar olan Doğan Akgöbek'in, 8 aylık uzman erbaş olduğu ve en son Kurban Bayramı'nda ailesini ziyarete geldiği öğrenildi. Bu arada Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Tolunay Başer şehidin ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Dörtyol Belediyesi tarafından da ilçenin birçok yerine Türk bayrakları asıldı.Şehit Akgöbek'in, yarın düzenlenecek törenin ardından Kumyığını Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet