Skip Navigation Links

ASKON'dan KOSGEB Ziyareti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri,KOSGEB İl Müdürü Hüseyin Şen'i makamında ziyaret etti

ASKON'dan KOSGEB Ziyareti

Gündem   A+a-

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ile başkan yardımcıları İmam Gazali Hiradağı, Abdulvahab Delibaş, yönetim kurulu üyeleri Kurtuluş Şengül ve İsa Topal'ın katıldığı ziyarette, ASKON üyeleri, KOSGEB Adana İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Şen'e, hayırlı olsun dileklerini iletti.
"KOSGEB gibi kurumlar, sektörde faaliyet gösteren firmaların yaşam doğrularını uzatmaları için artık olmazsa olmaz durumdadır" diyen ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ASKON Adana Şubesi olarak, dernek üyesi firmalara, devlet tarafından sunulan destekler konusunda da yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti. Çalışkan, KOSGEB Adana İl Müdürü Hüseyin Şen'e de yeni görevinde başarılar diledi. Bu ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Şen, KOSGEB'in geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de, KOBİ'lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik, nitelikli hizmet ve destekler sunarak, ekonomik ve sosyal kalkınmada KOBİ'lerin paylarını arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet