Skip Navigation Links

Gaziantep Basın Cemiyeti Terörü Kınadı

Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu, yayınladığı mesaj ile Ankara'daki terör saldırısını sert dille kınadı

Gaziantep Basın Cemiyeti Terörü Kınadı

Gündem   A+a-

Ankara'daki terör saldırısında 95 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine bir tepki de, Gaziantep Basın Cemiyeti'nden geldi. Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu, yaptığı açıklamada saldırı kınadı, faillerin bir an önce bulunması temennisinde bulundu.Yapılan açıklamada, terör saldırısının arkasındaki güçlerin bir an önce ortaya çıkartılması istendi.
Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kurt, Ankara'da yaşanan ve 95 kişinin ölümü, 246 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının Türkiye'nin huzur ve kardeşlik ortamına yapılan saldırı olduğunu ifade etti.
Saldırıda katledilen vatandaşların ailesine ve Türk halkına başsağlığı dileyen Kurt, yaralılar için ise şifa diledi. Kurt, terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekerek, "Ankara'daki masum halka yönelik bombalı saldırı terör katliamıdır. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize, demokratik yaşama ve geleceğimize yönelik saldırıları kınıyor, saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Toplum olarak üzerimize düşen görev, terörün arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkartılmak ve gerekli cezanın verilmesini sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda tüm kesimleri göreve davet ediyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet