Skip Navigation Links

Avustralya'dan Kaçtı,IŞİD'e Katıldı,Bombalamada Öldü

Avustralya'da yaşarken 2012 yılında evden kaçarak IŞİD'e katılan bir kişi Suriye'de atılan bombalamada hayatını kaybetti

Avustralya'dan Kaçtı,IŞİD'e Katıldı,Bombalamada Öldü

Yerel   A+a-

Edinilen bilgiye göre, Avustralya uyruklu Sammy Salman 2012 yılında evinden kaçıp önce Ankara'ya ardında Adana'ya daha sonrada Suriye'ye geçerek terör örgütü IŞİD'e katıldı. Babası Amer Ali Salman ise oğluyla Adana'dayken telefonda görüştü. Oğul Salman, "Baba ben en kısa sürede döneceğim" dedi ancak bir türlü dönmedi. Bunun üzerine baba Salman Adana'ya gelerek oğlunu aradı ancak bulamadı. Baba polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Büro Amirliği ekipleri Salman'ı bulmak için araştırma yaptı. Yapılan araştırmada Salman'ın IŞİD'e katıldığı belirlendi. Polis bu bilgi üzerine baba Salman'a bir mektup yazıp, "Çocuğunuz IŞİD'e katılmış, bunu kesinleştirmemiz için bize fotoğraf göndermeniz gerekiyor teyit etmemiz lazım, hata çocuğunuzun atılan bombada hayatını kaybettiği belirtiliyor. Bize fotoğraf gönderin karşılaştırma yapacağız" dedi.
Baba Salman polisin bu mektubu üzerine emniyete internet ortamından oğlunun fotoğraflarını gönderdi. Polis yaptığı karşılaştırmada IŞİD'e katılan ve savaşta ölen gencin Sammy Salman olduğunu belirleyip babaya haberi verdi. Baba, oğlu Suriye'de hayatını kaybettiği için cenazesini bile alamadı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet