Skip Navigation Links

Müthiş iddia! Ölenlerden ikisi...

Olay yerinde ilk incelemeyi yapan savcının patlamada ölenlerden ikisinin saldırının faili olduğunu söylediği iddia edildi.

Müthiş iddia! Ölenlerden ikisi...

Gündem   A+a-

İddianın sahibi CHP'li vekil Hilmi Yarayıcı 'Başsavcı yardımcısıyla görüştüm' dedi.

 

CHP Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı, Ankara’da resmi rakamlara göre en az 47 kişinin öldüğü barış mitingindeki saldırıya ilişkin ölenlerden ikisinin saldırının failleri olduğunu duyurdu.

 

Saldırıyı soruşturmakla görevlendirilen ve alanda ilk incelemeyi yapan savcıyla görüştüğünü kaydeden Yarayıcı, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “İncelemeyi yapan Başsavcı yardımcısı ile görüştüm ‘Ölenlerden ikisi fail’ dedi” bilgisini geçti.

 

Hilmi Yarayıcının Sosyal Medyadaki Mesajı:

"Dışkapı SSK Hastanesinden bir doktor arkadaşımızla görüştüm. Anlatımına göre sadece o hastaneye 165 yaralı girişi yapılmış. Bunlardan 8'i geldiğinde hayatını kaybetmişti.Hayatını kaybedenlerden isimlerini aldıkları kişiler: BENNA KOÇ, GÜNEY DOĞAN, RAMAZAN ÇALIŞKAN, MERYEM BULUT, BİNALİ KORKMAZ, MUHAMMED ZAKİR KARA ve ismini belirleyemedikleri 25 yaşında bir erkek. Ağır yaralı olup ameliyata aldıkları kişiler ise:İSMAİL İÇLİ, İSMAİL KILIÇ ve 25 yaşlarında bir bayan. Lütfen bu bilgiyi paylaşalım."

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet